دی اتانول آمین

دی اتانول آمین شازند

نام تجاری: دی اتانول آمین

موجودی: تماس بگیرید!

قیمت محصول: تماس بگیرید!

دی اتانول آمین چیست ؟ مشخصات فنی آن ؟ کاربرد آن ؟ موارد مصارف آن ؟ قیمت خرید و فروش آن ؟ قیمت DEA پتروشیمی شازند ؟ جهت کسب اطلاعات بیشتر همراه ایران مول بمانید.

خرید دی اتانول آمین – Diethanolamine – DEA

مجموعه ایران مول با دو دهه سابقه درخشان در زمینه واردات مواد اولیه شیمیایی صنعتی ، توانایی عرضه مواد شیمیایی صنعتی با بهترین برند های مطرح جهانی را دارد. خرید این کالا را به ما بسپارید ، آن در کمترین زمان ممکن و با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می دهیم.

فروش دی اتانول آمین – Diethanolamine – DEA

ایران مول ، یکی از بزرگترین وارد کنندگان مواد اولیه شیمیایی صنعتی در ایران است. این شرکت تجربه بالایی در حوزه مواد اولیه صنعتی شیمیایی دارد. شما می توانید جهت تهیه مواد اولیه با کیفیت، مقرون به صرفه با کارشناسان ما در واحد ایران مول در ارتباط باشید.

whatsapp-iconواتساپ :  ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲
telشماره همراه  :  ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲
tell شماره تماس دفتر :  ۰۲۱۲۲۸۷۶۳۹۰

معرفی DEA

دی اتانول آمین (Diethanolamine)، با عنوان DEA، ترکیبی است که در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی برای تنظیم pH ، بهبود ثبات و کف محصول، در تولید محصولاتی از جمله مرطوب کننده ها، کرم های ضد آفتاب، محصولات شوینده و تمیزکننده مورد استفاده قرار می گیرند. البته لازم به ذکر است که DEA ، به ندرت استفاده می شود. تنها در مقادیر کمی مورد استفاده قرار می گیرد تا از ملایم بودن محصول و تحریک نکردن آن، مطمئن شویم.

مشخصات دی اتانول آمین پتروشیمی شازند

مشخصات فنی که باید در هنگام خرید DEA، به آن توجه نمایید، نوشته شده است.

نام انگلیسی : Diethanolamine

علامت اختصاری :  DEA

جرم مولکولی : ۱۰۵٫۱۴ g/mol

دانسیته : ۱٫۰۹ g/cm³

فرمول مولکولی : C4H11NO2

CAS Number :

۱۱۱-۴۲-۲

کشور تولید کننده : ایران

درصد خلوص : ۹۹

دی اتانول آمین شازند

مواد متداول مورد استفاده که ممکن است حاوی DEA باشند

از DEA در تولید دی اتانول آمیدها استفاده می شود، که از ترکیبات رایج در لوازم آرایشی و شامپوهایی هستند و برای ایجاد بافت کرمی و خاصیت کف کنندگی اضافه می شوند. برخی از لوازم آرایشی حاوی DEA هستند. متداول ترین دی اتانول آمیدها عبارتند از :

  1. کوکامید DEA
  2. DEA ستیل فسفات | DEA-Cetyl Phosphate
  3. DEA اولت – ۳ فسفات | DEA Oleth-3 فسفات
  4. لوراماید DEA
  5. DEA میریستامید | میریستامید DEA
  6. اولامید DEA  Oleamide  | DEA

ویژگی – خواص فیزیکی و شیمیایی دی اتانول آمین

این ترکیب معدنی، در حالت خالص و در دمای اتاق به شکل کریستال های سفید رنگ دیده می شود. از آن جا که این ماده به شدت جاذب رطوبت است، در صورت قرار گیری، در معرض رطوبت به صورت صورت مایع لزج و بدون رنگ مشاهده می شود.

  • بو : مشابه آمونیاک
  • فرمول مولکولی :  C4H11NO2
  • جرم مولکولی :  ۱۰۵٫۱۴ گرم بر مول
  • چگالی :  ۱٫۰۹۷ گرم بر لیتر
  • نقطه ذوب :  ۲۸ درجه سانتیگراد
  • نقطه جوش :  ۲۷۱ درجه سانتیگراد
  • حلالیت : محلول در آب | وجود آمین در ساختار آن، خاصیت قلیایی دارد و در آب محلول است.
  • سایر اسامی :  DEA، دی اتیلول آمین، هیدروکسی اتیل و دو هیدروکسی اتیل آمین

کاربرد و موارد مصارف دی اتانول آمین

  • DEA به عنوان یک سورفکتانت و یک بازدارنده خوردگی استفاده می شود.
  • برای حذف سولفید هیدروژن و دی اکسید کربن از گاز طبیعی استفاده می شود.
  • در تهیه دی اتانول آمیدها و نمک های دی اتانول آمین اسیدهای چرب با زنجیره بلند استفاده می شود.
  • در صابون سازی
  • در شوینده های مایع لباسشویی و ظرفشویی
  • در لوازم آرایشی
  • در شامپوها و نرم کننده های مو
  • در پالایشگاه های نفت : برای حذف سولفید هیدروژن از گاز ترش استفاده می شود. این یک مزیت نسبت به آمین مشابه، اتانول آمین، دارد، زیرا غلظت بالاتری ممکن است برای همان پتانسیل خوردگی استفاده شود. این به پالایشگاه‌ها اجازه می‌دهد که سولفید هیدروژن را با سرعت آمین در گردش پایین‌تر با مصرف کلی انرژی کمتر پاک کنند.
  • DEA یک ماده اولیه شیمیایی است که در تولید مورفولین استفاده می شود.

دی اتانول آمین

اثرات آن بر سلامتی

مسیرهای مواجهه
DEA، از طریق بلعیدن جذب بدن شود.

اثرات مواجهه کوتاه مدت
DEA، برای چشم و پوست تحریک کننده می باشد.

msds

pdf

پرسش – پاسخ 

مشتاقانه آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستیم. 

سوال از شما ، پاسخگویی و مشاوره رایگان از ما 

دی اتانول آمین را از کجا بخریم ؟

شما می توانید ، جهت خرید این محصول تجاری با ما در تماس باشید.

در حال حاضر قیمت DEA چقدر می باشد ؟

جهت استعلام سریع قیمت DEA با کارشناسان ما ، در واحد فروش ایران مول در تماس باشید.

whatsapp-iconشماره واتساپ :  ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲
telشماره تماس تلفن همراه  :  ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲
tell شماره تماس دفتر مرکزی :  ۰۲۱۲۲۸۷۶۳۹۰

 

دی اتانول آمین ، یک دی الکل است ؟

بله

این ترکیب دارای دو گروه هیدروکسیل است. و یک دی ال است.

ماده شیمیایی دی اتانول آمین سرطان زا می باشد ؟

این ترکیب جز مواد سرطان زا طبقه بندی شده است.

DEA در شامپو چیست ؟

  • DEA (دی اتانول آمین) و ترکیبات DEA برای ساختن مواد آرایشی استفاده می شوند.
  • DEA، به عنوان تنظیم کننده pH عمل می کند و اسیدیته سایر مواد را خنثی می کند.
  • DEA عمدتا در مرطوب کننده ها و ضد آفتاب ها یافت می شود، در حالی که کوکامید و لورامید DEA در صابون ها، پاک کننده ها و شامپوها یافت می شوند.

آیا DEA خورنده است؟

DEA، به عنوان یک سورفکتانت و یک بازدارنده خوردگی استفاده می شود.

اتانول آمین از چه چیزی ساخته می شود؟

اتانول آمین ها به صورت تجاری از واکنش آمونیاک و اکسید اتیلن تهیه می شوند.

آیا کوکامید DEA برای مو مفید است؟

محصولات حاوی کوکامید DEA ممکن است برای استفاده توسط FDA ایمن تلقی شوند. حتی اگر به طور قطعی، با سرطان مرتبط نباشد، استفاده طولانی مدت آن ، می تواند آسیب جدی به پوست سر و موهای شما وارد کند.

تولید کننده دی اتانول آمین در ایران

پتروشیمی شازند

 

 

 

 

 

امتیاز دهید

دیدگاه‌ خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *