گلیسرین

گلیسرین

نام تجاری: گلیسرین

موجودی: تماس بگیرید!

قیمت محصول: تماس بگیرید!

گلیسرین چیست ؟ گلیسیرین (Glycerin) ، یک الکل سه عاملی است که به صورت مایعی شیرین ، شفاف ، بی بو ، بی رنگ و شفاف در محیط دیده می شود. و به علت پیوند هیدروژنی اش با هر نسبتی با اتانول و آب حل می شود. اما در سایر حلال ها کم محلول یا نامحلول می باشد. گلسرین در گروه مواد موضعی پوست قرار می گیرد. و اشکال دارویی آن لوسیون و شیاف می باشد. برای آشنایی بیشتر با این ماده شیمیایی صنعتی ، کاربرد و موارد استفاده ، قیمت خرید و فروش و سایر سوالات خود ، تا انتهای این مطلب همراه ایران مول باشید.

خرید گلیسرین – glycerol – گلسرین – گلیسیرین

مجموعه ایران مول با دو دهه سابقه درخشان در زمینه واردات مواد اولیه شیمیایی صنعتی ، توانایی عرضه مواد شیمیایی صنعتی با بهترین برند های مطرح جهانی را دارد. خرید این کالا را به ما بسپارید ، آن در کمترین زمان ممکن و با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می دهیم.

فروش گلیسرین – glycerol – گلسرین

ایران مول ، یکی از بزرگترین وارد کنندگان مواد اولیه شیمیایی صنعتی در ایران است. این شرکت تجربه بالایی در حوزه مواد اولیه صنعتی شیمیایی دارد. شما می توانید جهت تهیه مواد اولیه با کیفیت، مقرون به صرفه با کارشناسان ما در واحد ایران مول در ارتباط باشید.

گلیسرین

قیمت گلیسرین – glycerol – گلسرین

جهت استعلام سریع قیمت گلیسرین (glycerol) با کارشناسان ما ، در ایران مول در تماس باشید.

whatsapp-iconواتساپ :  ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲
telشماره همراه  :  ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲
tell شماره تماس دفتر :  ۰۲۱۲۲۸۷۶۳۹۰

کاربرد و موارد استفاده

گلیسرین به طور گسترده در مصارف زیر استفاده می شود.

  • *صنایع غذایی (به عنوان پرکننده در غذاهای با چربی کم ، به عنوان عامل ضخیم کننده در نوشابه الکلی)
  • *در مراقبت های شخصی – داروشناسی (به عنوان ضد یبوست ، شربت سرما خوردگی ، دهان شویه – خمیر دندان –  کرم – صابون – در رایحه عطر)
  • *در افشره های گیاهی
  • *ضد انجماد (به عنوان نگهدارنده سرما)
  • *در واحد تولید هیدروژن
  • *به عنوان واسطه شیمیایی
  • *در داروسازی
  • *تهیه لوسیون های کرم صورت (این ماده موجب حفظ رطوبت پوست ، نرمی و جوانی آن می شود)
  • *تهیه آبنبات (به علت مزه شیرینش در صنعت آب نبات سازی استفاده می شود)
  • *در تهیه صابون
  • *در تهیه مواد منفجره همچون نیترو گلیسیرین استفاده می شود.
  • *در روغن کاری ابزار آلات
  • *در تاسیسات فلزی
  • *جک‌های هیدرولیکی (به منظور جلوگیری از یخ زدگی استفاده می شود)

گلیسرین در پوست

ماده شیمیایی گلیسرین ، به علت خواص مرطوب کنندگی و نرم کنندگیش ، مانع چین و چروک پوست می شود. و باعث شادابی ، نرمی و جوان سازی پوست می شود.

خواص

مهم ترین ویژگی های گلیسیرین عبارتند از :

  • *فرمول شیمیایی : C3H5(OH)3
  • *حالت فیزیکی : مایع
  • *شکل ظاهری : به صورت مایعی بی رنگ ، زلال و بی بو دیده می شود.
  • *حلالیت : قابلیت حل شدن به هر نسبتی را در آب و اتانول دارد ولی در حلال های آلی همچون کلروفرم حل نمی شود.

پرسش – پاسخ

سوال از شما ، پاسخگویی و مشاوره رایگان از ما 

آن را از کجا تهیه کنیم ؟

گلیسرین با کیفیت مرغوب و اصل را از ما ، ایران مول بخواهید.

قیمت به روز گلسیرین چقدر است ؟

جهت اطلاع از قیمت ماده تجاری با کیفیت و مرغوب با شماره ۰۲۱۲۲۸۷۶۳۹۰ در ارتباط باشید.

چرا گلیسرول برای شما مضر است؟

به نظر می رسد گلیسرول برای اکثر بزرگسالان بی خطر است. گلیسرول در صورت مصرف خوراکی می تواند عوارض جانبی از جمله سردرد، سرگیجه، نفخ، حالت تهوع، استفراغ، تشنگی و اسهال ایجاد کند. گلیسرول ممکن است در صورت تزریق داخل وریدی (IV) ایمن نباشد. گلبول های قرمز ممکن است آسیب جدی ببینند

آیا گیاهخواران می توانند گلیسرول داشته باشند؟

گلیسرول را می توان از منابع حیوانی (اغلب پیه – چربی حیوانی) یا گیاهی (اغلب سویا) تولید کرد ، و بنابراین ، مگر اینکه محصولی به طور خاص برچسب دوستدار گیاهخواری را داشته باشد، گنجاندن گلیسرول (یا گلیسیرین یا گلیسیرین) در لیست مواد تشکیل دهنده یک محصول داده شده می تواند به این معنی باشد که برای گیاهخواران مناسب نیست.

جایگزین گلیسرول چیست؟

پروپیلن گلیکول یک مایع بی رنگ و بی بو با خواص مرطوب کننده مشابه گلیسیرین است. پروپیلن گلیکول که به عنوان PG نیز شناخته می شود، معمولاً به عنوان جایگزین گلیسیرین در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود زیرا معمولاً ارزان تر است.

نحوه تولید گلیسرین چگونه است ؟

گلیسرول را می توان در ساختار تری گلیسیرید روغن ها/چربی ها یافت و محتوای آن از حدود ۹ تا ۱۳٫۵ % متغیر است. گلیسیرین طبیعی عمدتاً به عنوان یک محصول مشترک از تولید اسیدهای چرب ، صابون از روغن ها و چربی ها به دست می آید.

طرز تهیه گلیسرین در منزل را بنویسید ؟

یک قابلمه بردارید ، یک فنجان روغن نارگیل و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. آن را روی شعله ملایم قرار دهید و به تدریج ۱ قاشق چایخوری شیره و ۱ فنجان آب اضافه کنید. مخلوط را به مدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ شود. ۱/۲ فنجان نمک اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط خنک شود.

گلیسرول الکل است؟

گلیسرول ، مایعی شفاف ، بی رنگ ، چسبناک ، با طعم شیرین و فرمول مولکولی HOCH2CHOHCH2OH است ، که متعلق به خانواده الکل از ترکیبات آلی می باشد.

عملکرد گلیسرول چیست؟

گلیسرول در غذا و دارو به عنوان یک مرطوب کننده ، حلال و شیرین کننده عمل می کند و ممکن است به حفظ مواد غذایی کمک کند. همچنین به عنوان پرکننده در غذاهای کم‌چرب (مانند کلوچه‌ها) و به عنوان عامل غلیظ کننده در لیکورها استفاده می‌شود.

نمونه هایی از گلیسرول چیست؟

  • *مکمل
  • *۱،۲،۳-تری هیدروکسی پروپان یا پروپان-۱،۲،۳-تریول.
  • *گلیسرین
  • *گلیسیرین
  • *پروپانتریول
  • *۱،۲،۳-تری هیدروکسی پروپان
  • *۱،۲،۳-پروپانتریول

 

 

 

امتیاز دهید

دیدگاه‌ خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.